About US

KARTONBOX
ΧΡΥΣΟΧΟΥ Σ. & Σία Ο.Ε

Στην KARTONBOX – ΧΡΥΣΟΧΟΥ Σ. & Σία Ο.Ε., η αγάπη και η αφοσίωση στη δουλειά που κάνουμε από το 1975, αλλά και οι ξεχωριστές σχέσεις που χτίζουμε με τους πελάτες – συνεργάτες μας, συμβιώνουν αρμονικά με τον επαγγελματισμό και την συνέπεια.

Το χαρτοκιβώτιο και γενικότερα η χάρτινη συσκευασία, αποτελεί το διαβατήριο, την εικόνα του κάθε προϊόντος απέναντι στον εν δυνάμει πελάτη. Αναγκαστικά λοιπόν, η δουλειά μας είναι τέχνη. Τέχνη είναι ο σωστός σχεδιασμός της συσκευασίας, η επιλογή του κατάλληλου χαρτιού σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, η μεταποίησή του, η προσαρμοσμένη εκτύπωση.
Τέχνη είναι όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά που εξασφαλίζουν τις μεγάλες διαφορές…

Η χάρτινη συσκευασία όμως, δεν είναι μόνο τέχνη.
Είναι και εμπειρία, τεχνογνωσία, εξοπλισμός, τεχνολογία, συστήματα ελέγχου παραγωγής…

Είναι όλα αυτά που 31 χρόνια τώρα μας έχουν καθιερώσει στην τοπική και ευρύτερη αγορά, καθώς τα χαρτοκιβώτια, τα χαρτοτελάρα, οι χαρτόδισκοι, τα διαχωριστικά, οι κυψέλες, τα καπάκια και τα άλλα προϊόντα χάρτινης συσκευασίας της KARTONBOX – ΧΡΥΣΟΧΟΥ Σ. & Σία Ο.Ε., έχουν περάσει τα σύνορα της Θεσσαλίας και της κεντρικής Ελλάδας και συνεργάτες – πελάτες μας βρίσκονται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Θράκη, την Πελοπόννησο, ακόμη και την Κρήτη. Και από την στιγμή που πολλοί από αυτούς έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό, είναι αυτονόητο ότι τα προϊόντα μας έχουν φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, έχοντας ανταποκριθεί και στις πιο ειδικές και δύσκολες συσκευαστικές ανάγκες.

Μπορεί να παίξει και κάποιο Video. 
μια καλή ιδέα θα ήταν να υπάρξουν κάποια πλάνα από Drone

Curabitur aliquam justo ex, ac varius sem facilisis a. Fusce ipsum enim, ultrices at ante sollicitudin, faucibus hendrenunc. Nullam tempor nulla eu imperdiet interdum.

Ανοιχτά projects

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Ελάτε να ξεκινήσουμε την συνεργασία μας
Say Hello!

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.